Όμιλος ΣΤ'

Καλησπέρα.Δυστηχώς δεν καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Μουντιάλ αλλά δεν πειράζει.Σιγα σιγα τελειώνουν οι ομίλοι και πάμε να δουμε τι έχουμε στον Ζ'.



208.Παραγουάη-Νέα Ζηλανδία
Η Παραγουάη χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να περάσει.Αντιμετωπίζει την Νέα Ζηλανδία που είναι μικρή και άπειρη ομάδα.Δεν νομίζω να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.
Η Νεοζηλανδοί ναι μεν είναι υπολογίσιμοι αλλά ως εδώ.Κατάφερε να πάρει δύο ισοπαλίες με Ιταλία και Σλοβακία αντίστοιχα και μπορεί να ελπίζει.

Σε αυτό το παιχνίδι δεν θα πάω στον μικρό και λίγο επικινδυνο άσσο αλλα θα επικεντωθώ κάπου αλλού.Η Νέα Ζηλανδία στα πρώτα ημίχρονα και των δύο προηγουμένων αγωνιστικών πήγε στα αποδητήρια με την ισοπαλία.Έτσι λοιπόν,και σήμερα θα ποντάρω σε αυτό.Άρα λοιπόν Χ ημίχρονο στο 2.10!



209.Σλοβακία-Ιταλία
Μια μέτρια Σλοβακία που βλέπουμε στο Μουντιάλ έχει ακόμα πιθανότητες πρόκρισης.Λίγο δύσκολο βέβαια γιατι πρέπει να κερδίσει τους Ιταλούς.
Δεν νομίζω να μείνει εκτός η Ιταλία.Και οι δύο ομάδες χρειάζονται τα γκολ.Η Σλοβακία για να ελπίζει στην πρόκριση και η Ιταλία να πάρει έστω μια ισοπαλία για να περάσει.

Εδώ θα επιλέξω το μεγάλο over στο 2.10!

One Response to "Όμιλος ΣΤ'"