Προημιτελικά Μουντιάλ

Καλησπέρα.Σήμερα έχουμε και πάλι Μουντιάλ με τα προημιτελικά.Χθές δεν προτείναμε τίποτα για Γιουρόπα Λίγκ γιατί τα παχνίδια δεν είχαν ενδιαφέρον και οι ομάδες ήταν άγνωστες.Παμε λοιπόν να δούμε τα σημερινά προγνωστικά...



231.Ολλανδία-Βραζιλία
Από τα υποσχόμενα παιχνίδια του Μουντιάλ με αντιμέτωπες δύο πολύ καλές ομάδες.Είδαμε ότι με τον Ρομπέν η Ολλανδία είναι διαφορετική ομάδα σε ποιότητα.
Σήμερα αντιμέτωπη με την Βραζιλία πρέπει να υπερβεί τα όρια της και να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Η Βραζιλία όπως ξέρουμε είναι απο τα φαβορί του Μουντιάλ.Έχουμε δεί καλή εικόνα στα παιχνίδια της αλλά το σημερινό είναι επικίνδυνο για αυτή.
Δύσκολο παιχνίδι βέβαια και δύσκολο απο στοιχηματική μεριά.Πιστεύω πως στόχοι των δύο ομάδων είναι να μην φάνε γκόλ και ειδικά η Ολλανδία.Γιαυτό λοιπόν θα πάω στο Χ ημίχρονο στην απόδοση του 1.85!



232.Ουρουγουάη-Γκάνα
Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ με την Κορέα η Ουρουγουάη αλλά τελικά πήρε την νίκη με το φανταστικό γκολ του ανερχόμενου Σουάρεζ.Δεν εντυπωσίασε αλλά με την τριπλέτα μπροστά Σουαρεζ-Φορλαν-Καβανι ειναι άκρως επικίνδυνοι!
Η Γκάνα απο την άλλη μεριά απέκλισε στην παράταση της Ηνωμένες Πολιτείες και με ξέφρενους πανηγυρισμούς γιόρτασε την πρόκριση της.
Και αυτό δύσκολο παιχνίδι εννοείται και πιστεύω πως το παιχνίδι θα κριθεί στην παράταση και ίσως στα πέναλτυ! Χ λοιπόν στο 3.20...

One Response to "Προημιτελικά Μουντιάλ"